Τα γλυκά είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες που έχουμε. Η πλούσια γεύση τους και η ευχάριστη μυρωδιά τους μας κάνει να μην μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτά. Τους καλοκαιρινούς μήνες η επιθυμία μας για γλυκό παραμένει σταθερή, μόνο που στις επιλογές μας βρίσκονται τα πιο δροσερά και ελαφριά γλυκά, συνήθως με φρουτένια και απολαυστική γεύση.
Σήμερα λοιπόν, έχω για εσένα μια συνταγή ιδιαιτέρως εύκολη και να είσαι σίγουρη πως όλοι θα ξετρελαθούν αφού περιέχει γευστικά υλικά, ιδανικά για καλοκαιρινές γλυκές συνταγές. Η Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ με γεύση βανίλια, η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση βανίλια, το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση φράουλα και οι φρέσκες φράουλες, αποτελούν τα βασικά υλικά για μια τέλεια τούρτα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πάμε να δούμε τα υλικά και την εύκολη εκτέλεση της συνταγής!
ΥΛΙΚΑ:
- 1 Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ με γεύση βανίλια (θα χρησιμοποιήσουμε τη μία βάση από τη
- συσκευασία)
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση βανίλια
- 400 ml γάλα για την κρέμα
- 1 συσκευασία Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση φράουλα
- 3 φλιτζάνια φρέσκες φράουλες κομμένες στη μέση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε ένα τσέρκι τοποθέτησε μέσα τη μία Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ.
- Φτιάξε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και άπλωσέ την ομοιόμορφα πάνω από τη βάση.
- Βάλε το τσέρκι στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Φτιάξε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Άφησέ το για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κρυώσει ελαφρώς.
- Άπλωσε τις κομμένες φράουλες πάνω από την κρέμα και έπειτα ρίξε το Φρουί Ζελέ.
- Βάλε το τσέρκι για 4 ώρες στο ψυγείο.
- Βγάλε την τούρτα από το ψυγείο, αφαίρεσε προσεκτικά το τσέρκι και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ