Δροσιστική σπιτική λεμονάδα με φρέσκες φράουλες και ανθρακούχο νερό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλ. ζάχαρη
- 500 gr φράουλα
- 3/4 φλ. χυμός λεμονιού
- 4 φλ. ανθρακούχο νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ανακάτεψε για περίπου τρία λεπτά τη ζάχαρη με μισό φλιτζάνι νερό.
- Μόλις λιώσει η ζάχαρη, αφαίρεσε από τη φωτιά και άφησε το σιρόπι να κρυώσει εντελώς.
- Μάλε τις φράουλες στο μπλέντερ και χτύπησέ τες μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Σούρωσε με ένα ψιλό σουρωτήρι τον πολτό φράουλας και ανακάτεψέ την με το σιρόπι και το χυμό λεμονιού.
- Άφησε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να γίνει δροσερό.
- Σέρβιρε με πάγο και το ανθρακούχο νερό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ