Αν τα δοκιμάσεις, μετά θα απαρνηθείς τα τηγανιτά κολοκυθάκια.
Θερμίδες: 126/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Μαγειρικό σπρέι
- 4 κολοκυθάκια κομμένα σε στικς
- 3 ασπράδια αυγών, χτυπημένα
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- Πιπέρι για τη γεύση
- 1γλ. τρίμμα φρυγανιάς
- 2κ. σούπας τριμμένο πεκορίνο
- 1/4κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τα ασπράδια αυγού με αλάτι και πιπέρι.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το τρίμμα φρυγανιάς, τη σκόνη σκόρδου και το τυρί.
- Βάλε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψέκασε με μαγειρικό σπρέι.
- Βούτηξε τα κολοκυθάκια στο μπολ με τα αυγά και στη συνέχεια στο μπολ με το τρίμμα φρυγανιάς.
- Στρώσε τα κολοκυθάκια στο ταψί και ψήσε για 20-25 λεπτά.
- Σε κάθε μερίδα αντιστοιχούν τα στικς από ένα ολόκληρο κολοκυθάκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ