Ένα πιάτο που αγαπούν στο εξωτερικό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Θερμίδες: 299/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μεγάλο αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1+1/2κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1/2κ. γλυκού σκόρδο, λιωμένο
- 1φλ. kale, ψιλοκομμένο
- 1/2φλ. μαγειρεμένο κινόα
- 1/3φλ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1/4 ώριμο αβοκάντο
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 1/8κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε το αυγό για 6 λεπτά.
- Ζέστανε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγάρισε το σκόρδο για 30 δευτερόλεπτα.
- Προσθέστε το kale και τσιγάρισε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί.
- Σε ένα μπολ συνδύασε το quinoa, το kale, τα τοματίνια και το αβοκάντο.
- Βάλε το υπόλοιπο 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι, πρόσθεσε το αυγό και ρίξε αλάτι και πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ