Μια συνταγή που τρώγεται καλύτερα κρύα.
Θερμίδες: 298/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450γρ. σπαγγέτι
- 2 καλαμπόκια, μόνο οι σπόροι
- 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε κύβους
- 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη
- 4 πράσινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 2κ. σούπας χυμός λεμονιού
- 1/2φλ. έτοιμη πέστο
- 500γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1/4φλ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαγείρεψε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας κι έπειτα στράγγιξέ τα καλά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το καλαμπόκι, το κολοκυθάκι, την πιπεριά και τα κρεμμύδια με το λάδι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και μαύρο πιπέρι.
- Βάλε τα λαχανικά σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήσε τα σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακάτεψε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, μαζί με το πέστο και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ανακάτεψε τα μακαρόνια με την πέστο και τα λαχανικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ