Μεσογειακή σαλάτα με κουσκούς και ρεβίθια

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Λαχανικά με πλούσια συναντούν τα όσπρια και τα ζυμαρικά.

Θερμίδες: 289/ μερίδα

Συστατικά

  • 1+1/3φλ. κουσκούς
  • 1/3φλ. ελαιόλαδο
  • 1 μικρό λεμόνι, το χυμό
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1 κρεμμύδι, λιωμένο
  • Αλατοπίπερο
  • 1φλ. ρεβίθια, μαγειρεμένα
  • 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
  • 85γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 10 ελιές καλαμών, κομμένες σε φέτες
  • 1 κολοκυθάκι, κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1/3φλ. κουκουνάρι, φρυγανισμένο
  • 1/3φλ. βασιλικό, ψιλοκομμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε το κουσκούς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Χτύπησε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Πρόσθεσε το κουσκούς στο μπολ και ανακάτεψε.
  • Ρίξε και τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακάτεψε καλά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164