Γλυκιά κρέμα τυριού αρωματισμένη με μέλι και λεμόνι και κρούστα ζάχαρης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλ. φρέσκια ρικότα
- 1 κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 2 κ. σούπας μέλι
- 2 κ σούπας ζάχαρη
- φρέσκα βατόμουρα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τη ρικότα με το ξύσμα λεμονιού και το μέλι μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές.
- Μοίρασε την κρέμα σε τέσσερα πυρίμαχα μπολάκια και τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί.
- Πασπάλισε ομοιόμορφα την επιφάνεια της κρέμας με την ζάχαρη.
- Προθέρμανε το φούρνο στο γκριλ και τοποθέτησε τη σχάρα στην ψηλότερη θέση.
- Βάλε το ταψί με τα μπολάκια στο φούρνο και ψήσε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι η ζάχαρη να κάνει φουσκάλες.
- Άφησε την κρέμα να κρυώσει για 10 λεπτά, γάρνιρε με τα βατόμουρα και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ