Μια σαλάτα με πρωτεΐνη από φυτικές τροφές.
Θερμίδες: 175/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 430γρ. ρεβίθια (βρασμένα ή έτοιμα σε κονσέρβα)
- 400γρ. μαύρα φασόλια (βρασμένα ή έτοιμα σε κονσέρβα)
- 1 αγγούρι κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες
- 1φλ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 1/2φλ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1/4φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/4φλ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 1+1/2κ. σούπας ελαιόλαδο
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδύασε τα ρεβίθια, τα φασόλια, τις λωρίδες αγγουριού, τα ντοματίνια, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το μαϊντανό και τη δυόσμο.
- Σε ένα μικρό μπολ, χτύπησε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
- Ρίξε το μείγμα που μόλις έφτιαξες μέσα στο μπολ, σε συνδυασμό με το αλάτι και το πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ