Μια εναλλακτική και πιο εύκολη συνταγή από τα κλασικά γεμιστά.
Θερμίδες: 165/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2φλ. κινόα
- 1/3φλ. κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1/3φλ. αγγούρι, ψιλοκομμένο
- 1/3φλ. ελιές Καλαμών, ψιλοκομμένες
- 1/4φλ. φέτα, τριμμένη
- 2 πράσινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1κ. γλυκού δυόσμος, κομμένος
- 1κ. γλυκού φρέσκια ρίγανη
- 1κ. γλυκού μουστάρδα
- 1κ. γλυκού μέλι
- 2κ. σούπας χυμό λεμονιού
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
- 8 ντομάτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αφαίρεσε το εσωτερικό από τις ντομάτες.
- Βράσε το κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Πρόσθεσε το κινόα σε ένα μεσαίο μπολ μαζί με την κίτρινη πιπεριά, το αγγούρι, τις ελιές, τη φέτα και το πράσινο κρεμμύδι και ανακάτεψε καλά.
- Σε ένα μικρό μπολ πρόσθεσε το δυόσμος, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά.
- Ρίξε το μείγμα που μόλις έφτιαξες στο μπολ με το κινόα και ανακάτεψε καλά.
- Γέμισε τις ντομάτες με το κινόα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ