Άννα Βίσση: “Μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ”

Κάηκε ολοσχερώς και το σπίτι της αδερφής της Άννας Βίσση που βρισκόταν στην περιοχή Μάτι. Εκείνες βρισκόντουσαν στη Θεσσαλονίκη την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά αλλά η επόμενη μέρα τις βρίσκει με την ίδια βαριά καρδιά που βρήκε και ολόκληρη τη χώρα. Χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, ζώα, περιουσίες, δασικές εκτάσεις.  Η Νίκη Βίσση περιέγραψε στο TLIFE την προσωπική τους τραγωδία ενώ η τραγουδίστρια λίγες ώρες αργότερα έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είπε η Νίκη Βίσση στο TLIFE

“Κρίμα… μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς την φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών. Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές”, έγραψε η τραγουδίστρια στο instagram της.

View this post on Instagram

Κρίμα… μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς την φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών.Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164