Λαχταριστά μοσχαρίσια φιλέτα στο φούρνο με πατάτες αρωματισμένες με σκόρδο και παρμεζάνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κόντρα φιλέτα μοσχαρίσια
- αλάτι, πιπέρι
- 2 πατάτες κομμένες σε φέτες
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κ. γλυκού μείγμα μπαχαρικών
- 1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι, πιπέρι
- 2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς και άλειψε ελαφρώς με λάδι ένα ταψί.
- Άπλωσε τις πατάτες στο ταψί, ράντισέ τες με το λάδι, το μείγμα μπαχαρικών, την παρμεζάνα, αλατοπίπερο και το σκόρδο και ανακάτεψέ τες.
- Ψήσε στο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, ανακατεύοντάς τες στα μέσα του χρόνου.
- Γύρισε το φούρνο στο γκριλ και βγάλε το ταψί.
- Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα στις δύο πλευρές και τοποθέτησέ τα δίπλα στις πατάτες.
- Ξαναβάλε το ταψί στο φούρνο και ψήσε για περίπου επτά λεπτά.
- Σέρβιρε πασπαλίζοντας με τον μαϊντανό και έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ