Τσιπς τορτίγιας με κρέμα καλαμποκιού, λιωμένο τυρί και γιαούρτι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 φλ. καλαμπόκι
- 1/4 φλ. μαγιονέζα
- 1 1/2 κ. γλυκού πιπέρι καγιέν
- 3/4 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
- χυμός από 1 lime
- ξύσμα από 1 lime
- αλάτι, πιπέρι
- 1 πακέτο τσιπς τορτίγιας
- 230 gr τριμμένη γραβιέρα με πιπέρι
- 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1/4 φλ. γιαούρτι
- 1/4 φλ. ψιλοκομμένος κόλιανδρος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και άλειψε με λίγο λάδι ένα ταψί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το καλαμπόκι με τη μαγιονέζα, το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα, το χυμό και το ξύσμα lime και αλατοπίπερο.
- Άπλωσε μία στρώση από τα τσιπς στο ταψί και πασπάλισέ τα με τα μισά τριμμένα τυριά.
- Άπλωσε πάνω από το τυρί το μείγμα καλαμποκιού και έπειτα πασπάλισε με το υπόλοιπα τυριά.
- Ψήσε στο φούρνο για περίπου 13 λεπτά και σέρβιρε αμέσως περιχύνοντας με το γιαούρτι και πασπαλίζοντας τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και έξτρα καπνιστή πάπρικα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ