Λαχταριστά τορτελίνια με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας αρωματισμένη με baby σπανάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 kg ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 500 gr φρέσκα τορτελίνια τυριού
- 2 φλ. baby σπανάκι
- τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Πρόσθεσε τις ντομάτες με το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο και σοτάρισε για περίπου πέντε λεπτά.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και συνέχισε να ανακατεύεις για ένα ακόμη λεπτό.
- Δυνάμωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τα τορτελίνια και μαγείρεψε για περίπου πέντε λεπτά ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά και πρόσθεσε το σπανάκι, ανακατεύοντας προσεκτικά για ένα λεπτό μέχρι να μαραθεί.
- Σέρβιρε όσο είναι ζεστά με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ