Πεντανόστιμα noodles με φιστίκι, σόγια και ζουμερές γαρίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 340 gr soba noodles
- 1/4 φλ. φιστικοβούτυρο
- 2κ. σούπας σόγια σος
- 1 κ. σούπας ξύδι ρυζιού
- 1 κ. σούπας μέλι
- 1 κ. γλυκού σησαμέλαιο
- 1 φλ. φασολάκια βρασμένα και αλατισμένα
- 12 μεγάλες γαρίδες βρασμένες
- αλάτι, πιπέρι
- φρ. κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- φιστίκια ψιλοκομμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό που βράζει βύθισε τα noodles και βράσε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σούρωσε τα noodles και ξέπλυνέ τα με τρεχούμενο νερό μέχρι να κρυώσουν.
- Άφησε τα noodles σε κρύο νερό για μισή ώρα και έπειτα σούρωσέ τα καλά.
- Σε ένα μπολ βάλε το φιστικοβούτυρο, τη σόγια σος, το ξύδι ρυζιού, το μέλι και το σησαμέλαιο και πρόσθεσε τα noodle.
- Πρόσθεσε τα φασόλια από τα βρασμένα φασολάκια και αλατοπιπέρωσε ελαφρώς τα υλικά.
- Άφησέ το στα ψυγείο για μισή ώρα και σέρβιρε με τις γαρίδες το κρεμμυδάκι και τα θρυμματισμένα φιστίκια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ