Τηγανητά αυγά με τραγανό λουκάνικο και baby πατατούλες σε φρυγανισμένες τορτίγιες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 8 baby πατάτες ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι εσαλότ λιωμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 κ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1 κ. σούπας κόλιανδρος ψιλοκομμένος
- 230 gr λουκάνικο θρυμματισμένο
- αλάτι, πιπέρι
- 2 κ. σούπας βούτυρο
- 4 αυγά
- 4 τορτίγιες καλαμποκιού ελαφρώς ψημένες
- τυρί κρέμα σε κουταλιές
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά με το λάδι και πρόσθεσε τις πατάτες, σοτάροντας για πέντε λεπτά.
- Αλατοπιπέρωσε τις πατάτες και πρόσθεσε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο για ακόμη πέντε λεπτά.
- Ρίξε και το λουκάνικο στο τηγάνι και συνέχισε το σοτάρισμα για άλλα πέντε λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να τραγανίσει το λουκάνικο.
- Πρόσθεσε μια κουταλιά σχοινόπρασο και κόλιανδρο και σοτάρισε για άλλο ένα λεπτό.
- Σε ένα δεύτερο τηγάνι ζέστανε σε μέτρια φωτιά λιώσε μια κουταλιά βούτυρο, τηγάνισε τα δύο αυγά και αλατοπιπέρωσέ τα.
- Αφαίρεσε τα αυγά από το τηγάνι και επανάλαβε τη διαδικασία με το υπόλοιπο βούτυρο και τα άλλα δύο αυγά.
- Άπλωσε τις τορτίγιες σε μια πιατέλα και μοίρασέ τους το μείγμα λουκάνικου.
- Τοποθέτησε από πάνω το αυγό σε καθεμία και γαρνίρισε με μια κουταλιά τυρί κρέμα κάθε αυγό και σχοινόπρασο με κόλιανδρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ