Οι ντομάτες συναντούν τα κρύα ρεβίθια και δημιουργείται μια διαφορετική εκδοχή των γεμιστών, από αυτή που ήξερες.
Θερμίδες: 156/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450γρ. βρασμένα ρεβίθια
- 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε κύβους
- 1/2φλ. φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
- 1/4φλ. ταχίνι
- Χυμός από 2 λεμόνια
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1κ. σούπας νερό
- Αλάτι
- 4 μεγάλες ντομάτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα ρεβίθια με το αγγούρι και τα φύλλα μέντας.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το ταχίνι, το χυμό από τα λεμόνια, το λάδι και το νερό.
- Ρίξε το dressing πάνω από τα ρεβίθια μαζί με αλάτι και ανακάτεψε καλά.
- Καθάρισε τις ντομάτες όπως θα έκανες και με τα γεμιστά.
- Γέμισε τις ντομάτες με τη σαλάτα που έφτιαξες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ