Ρολάκια τορτίγιας με σαλάμι, πεπερόνι και προσούτο σε σάλτσα μουστάρδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ. σούπας μαγιονέζα
- 3 κ. σούπας μουστάρδα
- 3 μεγάλες τορτίγιας
- 230 gr σαλάμι αέρος
- 230 gr πεπερόνι
- 230 gr προσούτο
- 6 μεγάλα φύλλα kale
- 230 gr προβολόνε
- 230 gr πιπεριές Φλωρίνης
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε την μαγιονέζα με την μουστάρδα.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζέστανε για λίγο τις τορτίγιες.
- Άπλωσε σε κάθε τορτίγια δύο κουταλιές από την σάλτσα μουστάρδας.
- Μοίρασε στις τορτίγιες τις φέτες από σαλάμι, πεπερόνι και προσούτο.
- Μοίρασε από πάν τα φύλλα kale, τις φέτες προβολόνε και τις πιπεριές Φλωρίνης.
- Τύλιξε σφιχτά τις τορτίγιες ρε ρολά και άφησέ τες στο ψυγείο για 15 λεπτά.
- Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψε τις τορτίγιες σε ρολάκια-μπουκίτσες και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ