Τα ζυμαρικά “παντρεύονται” με το κοτόπουλο και το μπρόκολο και δημιουργούν ένα απίστευτο γεύμα.
Θερμίδες: 284/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400γρ. κιμάς κοτόπουλου
- 350γρ. ζυμαρικά
- 450γρ. μπρόκολο κομμένο σε μπουκιές
- 5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/4φλ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο, χωρισμένα
- Αλατοπίπερο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και πρόσθεσε μέσα και το μπρόκολο.
- Πριν σουρώσεις τα ζυμαρικά και το μπρόκολο κράτησε 1/2φλ. νερό.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σόταρε τον κιμά για 7-8 λεπτά.
- Στην κατσαρόλα που έφτιαξες τα ζυμαρικά πρόσθεσε 1κ. σούπας λάδι και το σκόρδο και σόταρέ τα.
- Πρόσθεσε μέσα τα ζυμαρικά, το μπρόκολο και τον κιμά.
- Στην ίδια κατσαρόλα βάλε την υπόλοιπη 1κ. σούπας λάδι, την παρμεζάνα και αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά.
- Στην ίδια κατσαρόλα ρίξε το νερό που είχες κρατήσει από τα ζυμαρικά και ανακάτεψε καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ