Αντί για ένα τοστ, μπορείς να επιλέξεις αυτό το σνακ και να λάβεις μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης.
Θερμίδες: 148/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τον κιμά:
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι λευκό, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 225γρ. κιμά γαλοπούλας
- 1κ. γλυκού ρίγανη αποξηραμένη
- 1κ. γλυκού βασιλικό αποξηραμένο
- 1/2κ. γλυκού πιπέρι
- 1κ. γλυκού μαϊντανός αποξηραμένος
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- Για τα muffins:
- 2φλ. μπρόκολο ψιλοκομμένο
- 1φλ. τυρί τσένταρ τριμμένο
- 1/4φλ. λιαστές ντομάτες
- 1κ. γλυκού βασιλικό αποξηραμένο
- 1/4κ. γλυκού ρίγανη αποξηραμένη
- 1/2κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 8 μεγάλα αυγά
- 1κ. γλυκού σχοινόπρασο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Πέρασε με λίγο λάδι 12 φορμάκια για muffin.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σόταρε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια θερμοκρασία, για πέντε λεπτά ή μέχρι να γίνει μαλακό το κρεμμύδι.
Όταν πάρει τη θερμοκρασία δωματίου, ρίξε το σε ένα μπολ μαζί με τον κιμά και πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά για τον κιμά, ανακατεύοντας καλά. - Ρίξε το μείγμα με τον κιμά στο τηγάνι και μαγείρεψέ τον.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε το μπρόκολο, τον μαγειρεμένο κιμά, το τσένταρ, τις λιαστές ντομάτες, το βασιλικό, τη ρίγανη, τη σκόνη κρεμμυδιού και το αλάτι.
Σε ένα μεσαίο μπολ, χτύπησε τα αυγά. - Ρίξε τα αυγά στο μπολ με το μπρόκολο και ανακάτεψε καλά.
- Μοίρασε το μείγμα στα 12 φορμάκια και πασπάλισε με σχοινόπρασο.
- Ψήσε για 30 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ