Οδηγός Αγοράς: 5 street styles σου δείχνουν τι πρέπει να αποκτήσεις στις επόμενες αγορές σου

Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες και ψάχνεις κομμάτια – κλειδιά που πρέπει να αποκτήσεις στις επόμενες αγορές σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στο Παρίσι, τα οποία έχουν σκοπό να ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου. Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τις εμφανίσεις τους, να τις αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

 

Το λεοπάρ παλτό είναι μια must τάση για φέτος, που όμως έχει διαχρονικό χαρακτήρα. Μην φοβηθείς το ιδιαίτερο μοτίβο του και συνδύασέ το με θηλυκά σύνολα, αλλά και πιο tomboy looks όπως αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία.

 

Αν έχεις βαρεθεί το κλασικό μαύρο ή καρό κοστούμι, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα. Το aqua είναι μια ιδανική επιλογή αφού ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος και μαλλιών και συνδυάζεται τέλεια με pastel colors, γκρι και πιο έντονα.

 

Δεν χρειάζεται να σου το πούμε εμείς, μιας και το έχεις καταλάβει ήδη μόνη σου. Το snake effect είναι ένα pattern που αγαπάνε πολύ τα ig girls αλλά και όλος ο κόσμος της μόδας. Το φοράς άνετα από την κορυφή έως τα νύχια, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

 

Αν φερθείς έξυπνα μπορείς να εντάξεις το sheap skin jacket και σε πιο daily chic σύνολα. Ενδεικτικά το συνδυάζεις με λευκό τοπ, t-shirt και προσθέτεις ένα ζευγάρι γόβες που έχει ακριβώς ίδιο χρώμα με το jacket σου.

 

Η εποχή που τα metallics ήταν ιδανικά μόνο για festive looks έχει περάσει. Πλέον τα φοράς κάθε μέρα και κάθε ώρα και τα συνδυάζεις με μαύρα και πιο έντονα χρώματα, αν ανήκεις στις τολμηρές.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164