Μια εναλλακτική συνταγή με εξωτική γεύση.
Θερμίδες: 296/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 350γρ. tofu
- 6 κολοκυθάκια, κομμένα σαν σπιράλ (zoodles)
- Σουσάμι και πράσινα κρεμμυδάκια για το σερβίρισμα
- Για τη σάλτσα:
- 1/2φλ. φυστικοβούτυρο
- 1/3φλ. σησαμέλαιο
- 1/3φλ. soy sauce με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι
- 1/4φλ. ξύδι ρυζιού
- 2κ. σούπας τσίλι πάστα
- 2κ. σούπας ζάχαρη
- 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
- Λίγο τζίντζερ τριμμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μίξερ πρόσθεσε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και χτύπησέ τα.
- Κόψε το tofu σε μικρές μπουκιές και σόταρέ το σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Πρόσθεσε μέσα τη σάλτσα και άφησε τα υλικά να σιγοβράσουν.
- Ρίξε μέσα στο τηγάνι τα κολοκυθάκια και ανακάτεψε καλά.
- Σέρβιρε σε κάθε πιάτο προσθέτοντας από πάνω σουσάμι και πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ