Φρουένια τάρτα με ξηρούς καρπούς.
Θερμίδες: 181/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για την κρούστα:
- 1φλ. καρύδια
- 6κ. σούπας αμύγδαλα σε σκόνη
- 2κ. σούπας λάδι καρύδας
- 1 ασπράδι αυγού
- 2-3 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
- Για τη γέμιση:
- 1φλ. κατεψυγμένα blueberries
- 2κ. σούπας σπόροι chia
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για την κρούστα:
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων χτύπησε όλα τα υλικά για την κρούστα μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη μπάλα.
- Σε έναν πάγκο στρώσε μια μεγάλη ζελατίνη, βάλε πάνω την ζύμη και από πάνω μια ακόμα ζελατίνα.
- Άνοιξέ την με έναν μπλάστρι και μετέφερέ την σε ένα ταψάκι για τάρτες (κράτησε ό,τι περισσεύει).
- Για τη γέμιση:
- Ανακάτεψε τα blueberries με τους σπόρους chia και ρίξε τα μέσα στο ταψί.
- Με τη ζύμη που περίσσεψε μπορείς να κάνεις λωρίδες πάνω από την τάρτα.
- Ψήσε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ