Μια συνταγή που θα σου θυμίσει πολύ την κλασική φασολάδα.
Θερμίδες: 149/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 1κ. σούπας πελτέ ντομάτας
- 1κ. γλυκού σκόνη τσίλι με ήπια γεύση
- 1/2κ. γλυκού κύμινο σε σκόνη
- 400γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
- 500ml ζωμός λαχανικών
- 400γρ. φασόλια κονσέρβας της επιλογής σου
- 4κ. σούπας καλαμπόκι
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- Μια φρυγανισμένη τορτίγια κομμένη στα 4 (για το σερβίρισμα)
- 4 φέτες lime (για το σερβίρισμα)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζέστανε το λάδι και σόταρε το κρεμμύδι.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και τον πελτέ και ανακάτεψε για 1-2.
- Ρίξε μέσα το τσίλι και ανακάτεψε για 1 λεπτό.
- Πρόσθεσε τις ντομάτες στην κατσαρόλα, γέμισε τη μισή κονσέρβα με νερό και ρίξε το και αυτό μέσα στην κατσαρόλα.
- Ρίξε μέσα το ζωμό και βράσε για 10-15 λεπτά.
- Ρίξε μέσα τα φασόλια, το καλαμπόκι και την πιπεριά και βράσε για 15 λεπτά ακόμα.
- Σέρβιρε κάθε πιάτο με ένα κομμάτι τορτίγια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ