Βελουτέ σούπα που σερβίρεται με ψωμί και γιαούρτι.
Θερμίδες: 146/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1 μικρό ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 αγγούρι ψιλοκομμένο
- 1 μαρούλι ψιλοκομμένο
- 225γρ. αρακάς κατεψυγμένος
- 4κ. γλυκού σκόνη με γεύση λαχανικών (για ζωμό λαχανικών)
- 4κ. σούπας γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 4 φέτες φρυγανισμένο ψωμί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα βραστήρα ή σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράσε 1,5 λίτρο νερό.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σόταρε για πέντε λεπτά το κρεμμυδάκι.
- Πρόσθεσε το αγγούρι, το λάχανο και τον αρακά σόταρε για λίγο.
- Ρίξε το μείγμα από το τηγάνι και τη σκόνη λαχανικών μέσα στην κατσαρόλα με το ζεστό νερό, σκέπασέ την και άφησέ τα να βράσουν για 10 λεπτά.
- Με ένα ραβδομπλέντερ κάνε βελουτέ τη σούπα.
- Στο σερβίρισμα πρόσθεσε σε κάθε πιάτο από 1κ. σούπας γιαούρτι και μια φέτα ψωμί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ