Μια εναλλακτική συνταγή για να απολαύσεις το αγαπημένο σου κοτόπουλο.
Θερμίδες: 290/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 στήθη κοτόπουλο με πέτσα, χωρίς κόκαλα
- 28γρ. προσούτο κομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6 κάστανα βρασμένα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
- 1κ. σούπας φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
- 240γρ. ζωμός κοτόπουλου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πρόσθεσε το λάδι σε ένα πυρίμαχο σκεύος και άφησέ το να ζεσταθεί στο μάτι της κουζίνας.
- Πρόσθεσε μέσα τα κοτόπουλα και ακούμπησέ τα από την πλευρά που είναι η πέτσα.
- Ψήσε μόνο από αυτήν την πλευρά για 6-8 λεπτά.
- Έπειτα πρόσθεσε το πυρίμαχο σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο (στους 190) και ψήσε για 20 λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμο.
- Αφαίρεσε το κοτόπουλο από το πυρίμαχο σκεύος και πρόσθεσε το προσούτο και το κρεμμύδι.
- Σόταρε για 1-2 λεπτά.
- Έπειτα πρόσθεσε τα κάστανα και το θυμάρι και άφησέ τα να σοταριστούν για 3-4 λεπτά
- Ρίξε μέσα το ζωμό και άφησέ το να βράσε, μέχρι να εξατμιστεί το μισό.
- Ρίξε τη σάλτσα πάνω από το κοτόπουλο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ