Κι όμως! Αυτή η συνταγή έχει λίγες θερμίδες και μπορείς άφοβα να την απολαύσεις.
Θερμίδες: 271/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1+1/2κ. γλυκού baking powder
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1φλ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
- 1 χούφτα σπανάκι baby
- 1/2φλ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 8 τοματίνια κομμένα
- 4 μεγάλα αυγά
- 2 κομμάτια μπέικον κομμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Βάλε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι.
- Πρόσθεσε το γιαούρτι και ανακάτεψε καλά μέχρι να δημιουργηθούν μικρά θρύμματα.
- Βάλε αλεύρι σε μια επιφάνεια και πλάσε το ζυμάρι.
- Χώρισε το ζυμάρι σε 4 μπάλες.
- Βάλε ξανά αλεύρι σε μια επιφάνεια και αλεύρωσε ένα πλάστη.
- Άνοιξε τις τέσσερα μπαλάκια.
- Τοποθέτησε γύρω – γύρω από τη ζύμη το σπανάκι, τη μοτσαρέλα, τα τοματίνια, αφήνοντάς το κέντρο άδειο.
- Σπάσε στο κέντρο της κάθε ζύμης από ένα αυγό και πασπάλισε με μπέικον.
- Ψήσε για 10-12 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ