Η γλυκοπατάτα είναι μια πιο υγιεινή επιλογή από την κανονική πατάτα. Ειδικά όταν τη συνδυάζεις με καυτερά υλικά, τότε μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια τροφή που καίει full λίπος.
Θερμίδες: 270/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλες γλυκοπατάτες, κομμένες σε μικρές μπουκιές
- 1/2φλ. λάδι
- Αλατοπίπερο
- 1/4φλ. ξύδι
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη στα τέσσερα
- 2κ. γλυκού κύμινο
- 1κ. σούπας ξύσμα πορτοκαλιού
- 1/2φλ. πράσα ψιλοκομμένα
- 1/2φλ. φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
- 1 καυτερή πιπεριά
- 1/4φλ. σταφίδες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα ταψί βάλε μια λαδόκολλα, πρόσθεσε τις πατάτες, ρίξε 2 κουταλιές της σούπας λάδι και αλατοπίπερο.
- Ψήσε τις πατάτες για 30 λεπτά περίπου.
- Σε ένα μίξερ πρόσθεσε το υπόλοιπο λάδι, το ξύδι, την κόκκινη πιπεριά, το κύμινο, το ξύσμα και αλατοπίπερο και χτύπησε όλα τα υλικά.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τις πατάτες, το dressing που μόλις έφτιαξες, τα πράσα, τη μέντα, την πιπεριά, τις σταφίδες και αλατοπίπερο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ