Street style στη Νέα Υόρκη: Looks για να πάρεις έμπνευση και να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου

Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη, τα οποία έχουν να μας διδάξουν πολλά.

Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τα looks τους, να τα αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

 

Είναι διαχρονικό, σέξι, θηλυκό! Μπορείς να δημιουργήσεις μια τέλεια εμφάνιση με βασικό κομμάτι το little black dress, ένα μαύρο πανωφόρι, θηλυκά παπούτσια και μποτάκια.

 

Για ένα daily look εμπιστεύσου το puffer jacket. Το φοράς με μια παντελόνα, sneakers και mini bag και απολαμβάνεις τις βόλτες σου στην πόλη με στιλ και… ζεστασιά.

 

Αν θέλεις να κάνεις μια σημαντική επένδυση φέτος το χειμώνα, τότε σκέψου σοβαρά το fluffy πουλόβερ. Είναι ζεστό, άνετο και στιλάτο και ταιριάζει σε sporty αλλά και πιο κομψά look.

 

Εμείς ήδη την κάναμε την αγορά μας! Πριν από λίγες μέρες επενδύσαμε σε μια αέρινη παντελόνα κι έχει γίνει το αγαπημένο μας κομμάτι. Τη φοράς με ζιβάγκο, ψηλοτάκουνα μποτάκια, ενώ σε τσάντα διάλεξε μια belt bag.

 

Το λεοπάρ παλτό είναι το big thing στο χώρο της μόδας. Μην φοβηθείς να το φορέσεις με mix & match σύνολα ή total black outfits για να νιώθεις πιο safe.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164