Μια εναλλακτική και πεντανόστιμη συνταγή.
Θερμίδες: 259/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κολοκύθα κομμένη σε κύβους
- Αλάτι και πιπέρι
- 450γρ. ζυμαρικά ολικής
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
- 2κ. σούπας μαργαρίνη
- 85γρ. τυρί κρέμα light
- 2φλ. ζωμό λαχανικών
- 1φλ. τυρί τσένταρ τριμμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι ρίξε μέσα τους κύβους κολοκύθας.
- Ρίξε λίγο νερό μέχρι το σημείο που να “ακουμπάει” τα κομμάτια της κολοκύθας αλλά να μην τα καλύπτει.
- Ψήσε στους 175°C, μέχρι η κολοκύθα να είναι μαλακή και να τρυπιέται με ένα πιρούνι.
- Πρόσθεσε την κολοκύθια σε ένα μπλέντερ και λιώσε τη.
- Αν χρειαστεί πρόσθεσε λίγο νερό για να κάνεις το μείγμα πιο κρεμώδης.
- Μαγείρεψε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Λιώσε τη μαργαρίνη σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και σόταρέ τα για μερικά λεπτά.
- Πρόσθεσε τη λιωμένη κολοκύθα και το τυρί κρέμα.
- Ανακάτεψε μέχρι να λιώσουν και να συνδυαστούν τα υλικά.
- Πρόσθεσε μέσα τα ζυμαρικά, το ζωμό λαχανικών, αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψε.
- Ρίξε το τσένταρ και ανακάτεψε ξανά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ