Μια πιο υγιεινή εκδοχή των κολοκυθοκεφτέδων, αλλά με πιο πλούσια γεύση.
Θερμίδες: 72/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κολοκυθάκια, καθαρισμένα και τριμμένα
- 1κ. γλυκού αλάτι
- 1/4κ. γλυκού πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 1κ. σούπας λάδι
- 1κ. σούπας baking powder
- 2κ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 μεγάλα αυγά
- 1φλ. φέτα θρυμματισμένη
- 3/4φλ. τρίμμα ψωμιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα κολοκυθάκια σε ένα μπολ και πασπάλισε με αλάτι.
- Άφησέ τα 20 λεπτά κι έπειτα πίεσέ τα για να αφαιρέσεις τα υγρά τους.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 190 βαθμούς και άπλωσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το κολοκυθάκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το λάδι, την baking powder, τον άνηθο, τα αυγά, τη φέτα και το τρίμμα ψωμιού.
- Πλάσε 16 μπιφτέκια, τοποθέτησέ τα στο ταψί και ψήσε για 20 – 30 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ