Η παραδοσιακή και αγαπημένη ιταλική συνταγή με πολύ λιγότερες θερμίδες.
Θερμίδες: 240/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό φρέσκες ντομάτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο
- 2/3φλ. λευκό κρασί
- Φύλλα μαιντανού
- Μια πρέζα ζάχαρη
- 1κ. σούπας ρίγανη φρέσκια ψιλοκομμένη
- 350γρ. ζυμαρικά της επιλογής σου
- Λίγη τριμμένη παρμεζάνα
- Αλατοπίπερο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό κατσαρολάκι πρόσθεσε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι και το κρασί.
- Άφησε τα υλικά να πάρουν μια βράση, μείωσε τη θερμοκρασία στη μέση, σκέπασε το μισό κατσαρολάκι και άφησέ τα να βράσουν για 45 λεπτά.
- Αφού περάσουν τα 45 λεπτά, πέρασε τη σάλτσα από ένα κόσκινο για να φύγουν οι σπόροι της ντομάτας.
- Ρίξε τη σάλτσα μέσα στο κατσαρολάκι και πρόσθεσε τη ρίγανη.
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στράγγιξε τα μακαρόνια και ρίξε μέσα την κόκκινη σάλτσα.
- Ρίξε την παρμεζάνα, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ