Λαχταριστά ζυμαρικά με τσιγαριστά σέσκουλα, ζεστή ντομάτα και μπούκοβο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr φετουτσίνι
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- 1 μάτσο σέσκουλα κομμένα
- ½ κ. γλυκού αλάτι
- 2 μεγάλες ντομάτες σε λεπτές φέτες
- 8 κ. σούπας γιαούρτι
- ½ κ. γλυκού μπούκοβο τριμμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρισε το σκόρδο για ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε τα σέσκουλα στο τηγάνι με αλάτι και ανακάτεψέ για για δύο λεπτά.
- Σούρωσε τα ζυμαρικά και κράτησε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό.
- Ρίξε τα ζυμαρικά στο τηγάνι μαζί με τις ντομάτες, το γιαούρτι και το μπούκοβο και ανακάτεψε καλά.
- Πρόσθεσε και λίγο από το βραστό νερό για να ανακατευτούν καλύτερα τα υλικά και σέρβιρε όσο είναι ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ