Μια φρουτένια συνταγή που μπορείς να απολαύσεις κάθε ώρα της ημέρας.
Θερμίδες: 112/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2φλ. + 2κ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2κ. γλυκού baking powder
- 1κ. γλυκού αλάτι
- 1κ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 1κ. γλυκού μοσχοκάρυδο σε σκόνη
- 1/2κ. γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη
- 1/2κ. γλυκού μαγειρική σόδα
- 2 μεγάλα αυγά
- 1-1/4φλ. μαρμελάδα μήλου
- 3/4φλ. ζάχαρη
- 1/4φλ. καστανή ζάχαρη
- 1/4φλ. μαργαρίνη λιωμένη
- 1κ. σούπας ξύσμα πορτοκαλιού
- 1/2φλ. cranberries
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε 2φλ. αλεύρι, τη baking powder, το αλάτι, τα μπαχαρικά και τη σόδα.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακάτεψε τα αυγά, τη μαρμελάδα, την απλή και την καστανή ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο και το ξύσμα πορτοκαλιού και πρόσθεσέ το μέσα στο μείγμα με το αλύρι, ανακατεύοντας καλά.
- Σε ένα πιο μικρό μπολ ανακάτεψε τα cranberries με το υπόλοιπο αλεύρι κι έπειτα ανακάτεψέ τα με το μείγμα που έχεις ήδη φτιάξει.
- Άδειασε το μείγμα σε δύο λαδωμένα ταψάκια (20x10εκ.).
- Ψήσε για 30 – 35 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ