Είναι μαλακά και αφράτα. Θα τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Θερμίδες: 88/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2+1/4φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1κ. γλυκού baking soda
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 1φλ. καστανή ζάχαρη
- 3/4φλ. ζάχαρη
- 1/2φλ. μαλακή μαργαρίνη
- 1κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- Το ασπράδι από 2 μεγάλα αυγά
- 3/4φλ. σταγόνες κουβερτούρας
- Μαγειρικό σπρέι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Ανακάτεψε το αλεύρι με την baking soda και το αλάτι.
- Σε ένα μίξερ χτύπησε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
- Ρίξε μέσα στο μίξερ τη βανίλια και το ασπράδι αυγού και συνέχισε να χτυπάς για ένα λεπτό.
- Έπειτα, ρίξε μέσα στο μίξερ το αλεύρι και τις σταγόνες κουβερτούρας.
- Πλάσε 48 μπισκότα και τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήσε για 10 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ