Μια γκουρμέ συνταγή που θα λατρέψεις!
Θερμίδες: 292/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 γκρέιπφρουτ
- 1/4φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 1κ. σούπας + 1κ. γλυκού καστανή ζάχαρη
- 4 φιλέτα σολομού
- 1κ. σούπας σπόροι κύμινου, τριμμένοι
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1/2κ. γλυκού πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το γκριλ.
- Τρίψε το γκρέιπφρουτ γιατί θα χρειαστείς 2κ. σούπας ξύσμα.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το μαϊντανό, το σκόρδο και το ξύσμα του γκρέιπφρουτ.
- Καθάρισε την υπόλοιπη φλούδα από το γκρέιπφρουτ.
- Κόψε το γκρέιπφρουτ σε κομμάτια, τοποθέτησέ το σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και ρίξε 1κ. σούπας ζάχαρη.
- Τοποθέτησε δίπλα στο ταψί το σολομό και πασπάλισέ τον με τους σπόρους του κύμινου, αλάτι, πιπέρι και την υπόλοιπη ζάχαρη.
- Τοποθέτησε το ταψί στο φούρνο και ψήσε μέχρι να είναι έτοιμος ο σολομός.
- Χώρισε σε 4 πιάτα τα φιλέτα, το καραμελωμένο γκρέιπφρουτ και πασπάλισε με το mix του μαϊντανού που έφτιαξες στην αρχή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ