Ελεονώρα Μελέτη: Στο νοσοκομείο με Η1Ν1 η παρουσιάστρια

Σε έξαρση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα η γρίπη Η1Ν1, με τα συμπτώματα να ταλαιπωρούν αρκετούς πολίτες. Από τον ιό αυτό, λοιπόν, φαίνεται πώς προσβλήθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια το Alpha εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων, το πρωί της Κυριακής, όπου και νοσηλεύεται προκειμένου να μην παρουσιάσει επιδείνωση η κατάσταση της υγείας της.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα αναδημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο που της έστειλαν, το βράδυ του Σαββάτου, οι κολλητές φίλες της από το μαγαζί όπου διασκέδαζαν και στο οποίο την ρωτούσαν “Που είσαι;”. Σχολιάζοντάς το, λοιπόν, έγραψε χαρακτηριστικά: “Στο ΙΑΣΩ…” και πρόσθεσε τρία κλαμένα emoji, ενώ δίπλα σε ένα αυτοκόλλητο λυπημένης φατσούλας με θερμόμετρο στο στόμα συμπλήρωσε: “Η1Ν1”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι και όχι μόνο, όταν είδαν αυτή την ανάρτηση ανησύχησαν. Η ίδια, ωστόσο, δεν έχει κάνει κάποιο άλλο σχετικό post για να τους ενημερώσει σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Εμείς, ωστόσο, της ευχόμαστε περαστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164