Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλου μαριναρισμένο σε lime και κόλιανδρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 φλ. φρέσκος κόλιανδρος ψιλοκομμένος
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κ. σούπας χυμός lime
- 1 κ. σούπας ξύσμα lime
- 2 κ. γλυκού chili (σκόνη)
- 1 κ. γλυκού κύμινο
- 1 κ. γλυκού αλάτι
- 1 κ. γλυκού πιπέρι
- 1 kg φιλέτο μπούτι κοτόπουλο (χωρίς πέτσα)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τον κόλιανδρο με δύο κουταλιές λάδι, τον χυμό lime, το ξύσμα lime, το τσίλι, το κύμινο και το αλατοπίπερο.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το κοτόπουλο με το μείγμα κόλιανδρου, σκέπασε τέλεια με μεμβράνη και άφησε στο ψυγείο για δύο ώρες.
- Σούρωσε το κοτόπουλο από τα πολλά υγρά της μαρινάδας ζέστανε το υπόλοιπο λάδι σε μια γκριλιέρα σε μέτρια φωτιά.
- Σε μερίδες, άπλωσε τα κομμάτια κοτόπουλου σε μια στρώση και ψήσε για πέντε λεπτά την κάθε πλευρά.
- Επανάλαβε την διαδικασία ψησίματος με το υπόλοιπο κοτόπουλο και σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ