Έλενα Καλλιοντζή: Η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει με διαφορετικό hair look

Την Έλενα Καλλιοντζή τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Η νεαρή καλλονή ξεχώρισε με την ομορφιά της, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι μόδας. Μάλιστα μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Έλενα είχε εκφράσει τα παράπονά της για την απόφαση των κριτών. Όμως δεν σταμάτησε να κυνηγά το όνειρό της και συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελιγκ.

Η πρώην παίκτρια του GNTM είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της και τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις της ως μοντέλο. Το απόγευμα της Κυριακής, η Έλενα Καλλιοντζή ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από τη Ρόδο με αρκετά διαφορετικό look απ’ αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Συγκεκριμένα ποζάρει με ξανθά μαλλιά μαζί με μια φίλη της και στην ανάρτησή της, με έμπνευση από το ρόλο της “Κάλισι” του Game οf Thrones σημειώνει: “Που είναι ο δράκος μου;”.

Να σημειωθεί ότι την ανάρτησή της σχολίασε η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, η οποία τη ρώτησε αν όντως έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, με την Έλενα Καλλιοντζή να της απαντά γελώντας αινιγματικά.

Η ίδια παραμένει εντυπωσιακή!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164