Στο χειρουργείο η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου – Εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη η παρουσιάστρια

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε εσπευσμένα η Κατερίνα Καραβάτου, λόγω ενός προβλήματος υγείας της μητέρας της.  Η κυρία Κική, στην οποία η Κατερίνα έχει μεγάλη αδυναμία, έπρεπε να υποβληθεί σε μια σοβαρή επέμβαση. Από το πλευρό της φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει η κόρη της κι έτσι η Κατερίνα άφησε τον Κρατερό Κατσούλη και τα παιδιά στην Αθήνα και έφυγε για τη συμπρωτεύουσα.

Η απουσία της μάλιστα από την πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν αισθητή και ο σύζυγός της εξήγησε  αναλυτικά το λόγο της απουσίας της. «Όπως βλέπετε η Κατερίνα μας δεν είναι εδώ. Είναι όλα μια χαρά, αλλά έπρεπε να μεταβεί εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη, γιατί η μητέρα της, η γιαγιά Κική  έπρεπε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση και η Κατερίνα έπρεπε να είναι στο πλευρό της.», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός και συνέχισε:  «Πήγαν όλα καλά. Να ευχηθούμε όλοι μας πολλά περαστικά και γρήγορα σιδερένια».

Καθώς τελείωνε η εκπομπή μάλιστα, ο Κρατερός έσπευσε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τα περαστικά που δέχτηκε η οικογένειά του για την πεθερά του και να στείλει και εκείνος από τον τηλεοπτικό αέρα την αγάπη του στην Κατερίνα του και την μητέρα της!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164