Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποζάρει με σορτς και μας δείχνει τη σιλουέτα της τρεις μήνες μετά τη γέννα!

Πριν από περίπου τρεις μήνες, η Κατερίνα Παπουτσάκη βίωσε το θαύμα της μητρότητας για δεύτερη φορά, αφού έφερε στον κόσμο ακόμα ένα αγοράκι, τον μικρό Κίμωνα, χαρίζοντας έτσι το καλύτερο δώρο στον Μάξιμο. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο δεύτερος γιος τους διάλεξε για γονείς, καθώς εκείνη και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, δεν είχαν σκεφτεί μέχρι τότε να αποκτήσουν και άλλο παιδί.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και ανυπομονούν για τη μέρα που θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές τους και θα απολαύσουν ανέμελες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους. Η ηθοποιός κατάφερε να χάσει πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης, καθώς μπήκε σε πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής. Οι pilates την βοήθησαν πολύ, ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μίνι σορτς και εντυπωσιάζει.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει στον καθρέφτη του ασανσέρ της!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164