Mε σπόρους chia.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γραμ φρέσκια παπάγια, σε κύβους
- 1/4 φλιτζάνι χυμό ανανά
- 2 κουταλιές της σούπας αγαύη
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 3 κουταλιές της σούπας σπόρους chia
- κανέλα (προαιρετικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίξε την κομμένη παπάγια, την αγαύη, το χυμό ανανά, τους σπόρους chia και το αλάτι σε έναν σε ένα μπλέντερ. Χτύπα καλά μέχρι να αποκτήσει λεία υφή.
- Μετέφερε την μαρμελάδα παπάγια σε ένα δοχείο με καπάκι, πασπάλισε με κανέλα αν το επιθυμείς και τοποθετήσε την στο ψυγείο για ένα βράδυ.
- Η μαρμελάδα Papaya μπορεί να διατηρηθεί για μία εβδομάδα, σφραγισμένη στο ψυγείο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ