Tropical summer by Cien: η καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ που έκλεψε την καρδιά της beauty editor!

Αγαπάμε την ομορφιά και αγαπάμε να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα καλλυντικά! Και αν αυτά τα καλλυντικά α) έχουν τέλεια απόδοση β) είναι value for money αμέσως παίρνουν την πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Ακριβώς όπως τα καλλυντικά της ολοκαίνουργιας σειράς Tropical summer by Cien που θα βρεις αποκλειστικά στα Lidl. Φυσικά επισκέφτηκα το κοντινότερο κατάστημα για beauty shopping, έκανα αγορές και εννοείται θα μοιραστώ μαζί σου τα αγαπημένα μου που θα δεις παρακάτω!

Προϊόντα χειλιών

Ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της σειράς Tropical summer by cien είναι τα κραγιόν. Έρχονται σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις, είναι πλούσια σε χρώμα και ενυδατώνουν τα χείλη. Η αγαπημένη μου απόχρωση είναι η Matte Rose με την οποία και έφυγα από το shopping μου.

 

Επόμενο προϊόν που μπήκε στο καλάθι μου ήταν το Lip Pencil (όλες χρειαζόμαστε ένα!) και το Coral Blush είναι α-πα-ραί-τη-το για το καλοκαιρινό νεσεσέρ!

Στην ίδια σειρά θα βρεις και τέσσερα διαφορετικά lip gloss που θα σου δώσουν ζουμερά χείλη, γιατί τα lip gloss και οι γυαλιστερές υφές επέστρεψαν! Η απόχρωση Melon Punch δεν έχει μόνο το πιο καλοκαιρινό όνομα αλλά και την πιο καλοκαιρινή απόχρωση και δεν κολλάει στα χείλη!

 

 

Επιδερμίδα

 

 

Όλες χρειαζόμαστε ένα bronzer για το καλοκαίρι. Στην σειρά Tropical summer by cien θα βρεις αυτό που α) δεν θα σε βγάλει εκτός budget, ταιριάζει σε κάθε τόνο! Βάλε στη λίστα σου το Bronzing Powder Bronze οπωσδήποτε πριν φύγεις για διακοπές!

Μάτια

Άφησα τα μάτια για το τέλος (ενώ συνήθως με αυτά ξεκινάμε το μακιγιάζ μας!) γιατί ενθουσιάστηκα με τις σκιές σε μορφή μολυβιού: ότι πιο πρακτικό για makeup on the go αλλά και για τις διακοπές σου ώστε να μην κουβαλάς πολλά πινέλα μαζί σου. Θα τα βρεις σε τέσσερις αποχρώσεις αλλά η Summer Breeze μου έκλεψε αμέσως την καρδιά.

Last but not least πριν βγεις βόλτα στο νησί: δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου για όγκο και μήκος. Με την Volume Mascara Extreme Lashes της Cien θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις!

Ραντεβού στο κοντινότερο Lild, λοιπόν, πριν φύγουμε για τις διακοπές μας!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164