Βασιλική Ανδρίτσου: Η πέντε μηνών κόρη της λατρεύει τη θάλασσα! [video]

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της περνά φέτος η Βασιλική Ανδρίτσου. Η γνωστή ηθοποιός που πριν από πέντε μήνες απέκτησε μια πανέμορφη κορούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν σταματά τα παιχνίδια στην παραλία με την μπέμπα της.

Μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη, η Βασιλική Ανδρίτσου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Εύβοια και οι βόλτες και τα παιχνίδια με την μικρή πλάι στο κύμα δεν έχουν τέλος. Το κοριτσάκι της άλλωστε λατρεύει τη θάλασσα και αυτό φαίνεται και στο video που ανέβασε η ηθοποιός από την παραλία.

«Βγήκε ήλιος βγήκε ήλιος βγηκεεεεε ηλιοοοοοος», έγραψε η Βασιλική Ανδρίτσου στο Instagram και ανέβασε ένα τρυφερό Video της κορούλας της, που ανυπομονεί να βουτήξει τα πατουσάκια της στο νερό.

https://www.instagram.com/p/B0BgWtvoCLQ/

Η αγαπημένη ηθοποιός, με δεκάδες τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 46 της χρόνια και η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο! Η κόρη της, είναι καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο απολαμβάνουν έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Οικογειακή φωτογραφία στην παραλία

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164