Μια γεύση Ισπανίας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- ¼ κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- ½ κουτ. σούπας ξεραμένες νιφάδες τσίλι
- 75γρ. λουκάνικο chorizo, κομμένα σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς
- 55g κουταλάκι πολτό ντομάτας
- 55γρ. φρέσκες τομάτες, τεμαχισμένες
- 200ml κόκκινο κρασί
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 250g ζυμαρικά, όπως fusilli ή penne, βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους
- θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- φρέσκο βασιλικό, για γαρνίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζεσταίνεις το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια έως υψηλή θερμότητα.
- Προσθέτεις το κρεμμύδι και το τσίλι και μαγειρεύεις για δύο λεπτά.
- Πρόσθεσε το chorizo και μαγείρεψε για άλλα πέντε λεπτά. Πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά στο τηγάνι, εκτός από τα ζυμαρικά. Μόλις αρχίσουν να βράζουν μειώνεις τη θερμότητα και αφήνεις να σιγοβράσουν για 15 λεπτά.
- Ρίχνεις αλάτι και μαύρο πιπέρι.
- Για να το σερβίρεις, ανακατεύεις τα ζυμαρικά στο μείγμα με το λουκάνικο, στη συνέχεια μοιράζεις σε πιάτα και γαρνίρεις με φρέσκο βασιλικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ