Ραμόνα Βλαντή: Το αιχμηρό σχόλιο για τη Μέγκι Ντρίο και η αντίδραση της πρώην παίκτριας του GNTM!

Στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» δεν κατάφερε μόνο να ξεχωρίσει, αλλά και να αναδειχθεί νικήτρια. Η Ραμόνα Βλαντή έχει άποψη και δεν διστάζει να την λέει ανοιχτά, παρόλο που ξέρει ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Η Ραμόνα είναι λάτρης των social media και συχνά πυκνά κρίνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τις ενδυματολογικές και στιλιστικές επιλογές διάφορων celebrities, της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς showbiz.

Αυτή τη φορά, στο… στόχαστρό της βρέθηκε η Μέγκι Ντρίο, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Ωστόσο, το “καυστικό” σχόλιό της δεν είχε να κάνει με τη μόδα, αλλά με το photoshop που έκανε το νεαρό μοντέλο σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. «Σταματήστε την κατάχρηση της εφαρμογής Photoshop γιατί θα αρχίσουμε να πιστεύομε ότι υπάρχουν στα αλήθεια aliens ανάμεσα μας», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία η Μέγκι φαίνεται τρομακτικά αδυνατισμένη.

Όπως κάθε δράση, λοιπόν, έχει αντίδραση, έτσι και στην περίπτωση αυτή, υπήρξε ένα δημόσια ξέσπασμα από το πλευρό της πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model. Η Μέγκι, όπως φαίνεται, ενημερώθηκε για την ανάρτηση της Ραμόνας και έσπευσε να της απαντήσει μέσα από τα instastories της, φανερά ενοχλημένη.

“Κοπέλα μου με ξέρεις; Με είδες ποτέ από κοντά και κάθεσαι και σχολιάζεις τις φωτό μου; Ή μήπως θέλεις κι εσύ λίγο δημοσιότητα; Πληροφοριακά, photoshop δεν υπάρχει καθόλου, εδώ μόνο φίλτρο. PS. Μήπως να την πάμε και την Ραμόνα στο GNTM 2 φέτος να σχολιάζει μαζί με τους κριτές;”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Λες να συνεχιστεί αυτή η νέα κόντρα;

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164