«Πόλεμος» στο Ιnstagram για την topless φωτογραφία της Chiara Ferragni!

Τα social media (και κυρίως το Instagram) είναι κομμάτι της καθημερινότητάς της και το απόλυτο μέσο έκφρασης για εκείνη. Ο λόγος για την Chiara Ferragni που για μια ακόμη φορά κατάφερε να μονοπωλήσει τον ενδιαφέρον και να ξεσπάσει «πόλεμο» ανάμεσα στους διάσημους φίλους και τους θαυμαστές της.

Η ανατρεπτική και σέξι fashion blogger που πριν από 17 μήνες απόκτησε το πρώτο της παιδί, τον μικρό Leoncino, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Fedez, προσπαθεί να βγει από τα καλούπια και… να προκαλέσει. Δεν είναι λίγες οι φορές, που η Chiara ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο προφίλ της, αλλά τώρα δημοσίευσε μια topless φωτογραφία και προκάλεσε πανικό.

«Ναι, αλλά είναι μητέρα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας θέλοντας να δώσει την απάντησή της σε όσους θεωρούν πως η μητρότητα πρέπει να περιορίσει μια γυναίκα στον τρόπο έκφρασής της και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

 

Στο πλευρό της στάθηκε η Irina Shayk λέγοντας της να μην ανησυχεί για τους άλλους, αλλά και η Heidi Klum που έσπευσε να τονίσει πως πρόκειται για μια «hot» μαμά!

Ωστόσο, υπήρχαν και αρνητικά σχόλια, με έναν από τους followers της να αναφέρει: «Πιστεύω ότι ο Fedez δεν συμφωνεί με αυτό» και την Chiara να του απαντά: «Είναι απόλυτα σύμφωνος. Ευτυχώς, παντρεύτηκα έναν άντρα που του αρέσει να με βλέπει να εκφράζομαι, όπως θεωρώ εγώ καλύτερα»!

Και τα σχόλια συνεχίζονται!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164