Το καρέ συμπληρώνουν το μαρούλι και ο μυρωδάτος δυόσμος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κουτ. του γλυκού κόκκινο κρασί
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/2 καρπούζι ψιλοκομμένο
- 300 gr φέτα ψιλοκομμένη
- 1/2 γλυκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 αγγούρι σε φέτες
- 300 gr μαρούλι
- Φύλλα δυόσμου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύεις λάδι, κρασί και το αλάτι
- Σε μία μεγάλη γαβάθα, προσθέτεις ψιλοκομμένο μαρούλι, καρπούζι, φέτα, αγγούρι και κρεμμύδι.
- Ρίχνεις από πάνω το μείγμα του μικρού μπολ.
- Προσθέτεις τα φύλλα δυόσμου και έτοιμο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ