Ζεστή ομελέτα με ντομάτα, πατάτα και κρεμμύδι. Yummy!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κούπα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 4 πατάτες κομμένες σε φέτες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 4 αυγά
- 2 τομάτες κομμένες σε φέτες
- 2 πράσινα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνεις λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Μόλις βράσει το λάδι, ρίχνεις τις παράτες με αλάτι με πιπέρι.
- Μετά από 3 λεπτά, ρίχνεις το κρεμμύδι και τηγανίζεις μαζί.
- Παράλληλα, χτυπάς τα αυγά με αλάτι και πιπέρι.
- Ρίχνεις τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύεις μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
- Μειώνεις τη θερμοκρασία και περιμένεις μέχρι το μείγμα να ροδοκοκκινίσει.
- Γυρνάς την ομελέτα από την άλλη μεριά, μέχρι να ψηθεί.
- Με μία σπάτουλα τη μεταφέρεις από το τηγάνι σε ένα πιάτο.
- Σερβίρεται ζεστή με συνοδεία τομάτας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ