Λαχταριστά τορτελίνια βουτηγμένα σε κρέμα γάλακτος. Ανάμεσα στη λιωμένη παρμεζάνα εμφανίζεται το πεντανόστιμο κοτόπουλο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 750 γρ. τορτελίνια
- 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος
- 4 κουτ. της σούπας βούτυρο
- 2 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 ζωμοί λαχανικών
- 1/2 ποτήρι κρασί
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαρινάρεις το κοτόπουλο με μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
- Κόβεις το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια, τετράγωνα στο σχήμα και το αφήνεις στο σκεύος για 20 λεπτά.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνεις 2 κουτ. της σούπας βούτυρο και σοτάρεις το μαριναρισμένο κοτόπουλο μαζί με τους ζωμούς λαχανικών, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
- Παράλληλα, σε μία κατσαρόλα με νερό ρίχνεις τα τορτελίνια.
- Μόλις γίνει το κοτόπουλο, το αφαιρείς από το τηγάνι. Στο τηγάνι, προσθέτεις 2 κουτ. της σούπας βούτυρο και σοτάρεις το κρεμμύδι.
- Μετά από 2 λεπτά, ρίχνεις το κοτόπουλο και την κρέμα γάλακτος και τα αφήνεις να βράσουν όλα στο τηγάνι.
- Παράλληλα, στραγγίζεις τα μακαρόνια.
- Αφού στραγγίξεις τα μακαρόνια, τα ρίχνεις ξανά στην κατσαρόλα και από πάνω ρίχνεις το μείγμα με το κοτόπουλο.
- Αφού ανακατέψεις, ρίχνεις το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
- Σερβίρεις με τριμμένη παρμεζάνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ