Μην ψαρώνεις: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που εισβάλλουν στον δεύτερο κύκλο της σειράς!

Η γνωριμία τους ξεκίνησε με κόντρα. Μετά ήρθε ο έρωτας. Μία παρεξήγηση, όμως, χώρισε και πάλι τους δρόμους τους…

O Μανώλης και η Σάντυ θα μπορούσαν να μην ξανασυναντηθούν ποτέ, η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνους! Η Σάντυ ανακαλύπτει ότι η Αγορά στο Κερατσίνι της ανήκει. Ο Μανώλης συνειδητοποιεί, ότι η κοινή επιχείρηση που είχαν με τη Σάντυ, είναι η μόνη του ελπίδα για να ορθοποδήσει οικονομικά. Ο Λεωνίδας και η Τάνια, αποφασίζουν να συζήσουν. Έτσι, Μανώλης και Σάντυ γίνονται και συνέταιροι και συμπέθεροι. Ακόμη, όμως, νομίζουν πως όσα τους χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν.

Η συνάντησή τους θα είναι καθοριστική και η κόντρα θα φουντώσει ξανά. Πόσο θα αντέξουν να πολεμούν τον ερώτα; Και ποιος θα νικήσει τελικά; Εκείνοι ή ο πόλεμος που κήρυξαν μεταξύ τους;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Μετά τη μεγάλη παρεξήγηση μεταξύ του Μανώλη (Θοδωρής Αθερίδης) και της Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) που οδήγησε στο γάμο του Μανώλη και της Στέλλας (Φαίδρα Δρούκα), οι δυο οικογένειες ζουν και πάλι χωριστά. Η Σάντυ μένει με τις κόρες της και τη Νενέλα (Μαρία Ιωαννίδου) στην Εκάλη και ο Μανώλης με τη Στέλλα και τα παιδιά, στο Κερατσίνι.

Ο Μανώλης πιστεύει ότι η Σάντυ τον «πούλησε» και αποφάσισε να γυρίσει στο Διονύση και τα πλούτη. Την ίδια στιγμή, και η Σάντυ πιστεύει ότι ο Μανώλης την «πούλησε», αποφασίζοντας να συνεχίσει τη ζωή του με τη Στέλλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα πια δεν θέλουν να ξαναδούν ο ένας τον άλλο… Έχουν ξεχάσει και έρωτες και υποσχέσεις και συνεχίζουν τις ζωές τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ωστόσο, μια τυχαία συνάντηση σε ένα νησί, στο οποίο ο Μανώλης και η Στέλλα είναι για μήνα του μέλιτος, η Σάντυ αναγκάζεται να κάνει μια στάση με το σκάφος της. Τα πάνω-κάτω θα έρθουν ξανά στη ζωή τους. Η σύγκρουση είναι μοιραία και η απόφασή τους να μην ξανασυναντηθούν ποτέ, αμοιβαία.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, η Σάντυ αποφασίζει να ενημερωθεί για την περιουσιακή της κατάσταση μετά τη φυγή του Διονύση. Τότε, θα ανακαλύψει ότι η Σάντυ είναι και πάλι πολύ πλούσια, τόσο πλούσια που κυριολεκτικά δεν ξέρει τι έχει! Ο Διονύσης, πριν φύγει, είχε αγοράσει την Αγορά στην οποία πρόεδρος είναι ο Μανώλης.

Ο Μανώλης, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, συνειδητοποιει ότι πρέπει με κάθε τρόπο να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί της στην κοινή επιχείρησή τους, Sandy’s Fish. Η συνάντησή τους είναι ξανά εκρηκτική, η μία κουβέντα θα οδηγήσει στην άλλη, η μία προσβολή στην επόμενη και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Μόνη λύση θα είναι ο πόλεμος, η τέλεια λύση για να κρυφτεί ο ανεκπλήρωτος έρωτάς τους. Στο πλευρό της Σάντυς, θα σταθεί ο Τίμος (Παναγιώτης Μπουγιούρης), ένας ωραίος άνδρας και φιλόδοξος life coach, ο οποίος θα τη βοηθήσει στα νέα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Ο Λεωνίδας (Γιάννης Σίντος) και η Τάνια (Φιόνα Γεωργιάδη) αποφασίζουν να συζήσουν και ξαφνικά ο Μανώλης και η Σάντυ γίνονται και «συμπέθεροι». Η Στέλλα, ως σύζυγος Προέδρου και «πρώτη κυρία» της Αγοράς (και γνωρίζοντας ένα μικρό μυστικό) δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την επιστροφή της Σάντυς στη ζωή τους.

Η Νενέλα ενώ προσπαθήσει να μειώσει την απόσταση Εκάλη-Κερατσίνι για να είναι και πάλι πιο κοντά με τον Κοσμά (Τάσος Παλαντζίδης), θα βρεθεί κι αυτή να δουλεύει – OMG! – στην Αγορά. Η Ρόζα (Ελεάνα Καυκαλά) επιστρέφει από το Λονδίνο με έναν νέο έρωτα, τον Μπίλυ (Τόλης Παπαδημητρίου), τον οποίο ο Μανώλης θα αντιπαθήσει από την πρώτη στιγμή που θα τον συναντήσει. Δύο νέες κοπέλες, η Τίνα (Νίκη Λάμη) και η Ζωή (Ελευθερία Πάγκαλου)  αναλαμβάνουν τον πάγκο δίπλα στον πάγκο του Μανώλη και νέα μπερδέματα αρχίζουν με τον Πέτρο (Θανάσης Ζερίτης) και τον Κάρολο (Δημήτρης Αριανούτσος) που όχι μόνο θα τις καλωσορίσουν, αλλά θα τις βοηθήσουν να μάθουν και τη δουλειά.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Τίμος Λινάρδος (Παναγιώτης Μπουγιούρης)

Ο Τίμος είναι ένας γοητευτικός 45χρονος άνδρας που παραδίδει σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Έχει γράψει επιτυχημένα βιβλία, όπως το πολύ γνωστό «Ξύπνα τον γίγαντα που έχεις μέσα σου». Ο Τίμος θα μπει στη ζωή της Σάντυς όταν εκείνη ακολουθήσει τη συμβουλή της Νενέλας και παρακολουθήσει ένα από τα σεμινάριά του. Ο Τίμος θα την κερδίσει αμέσως, όχι μόνο με την εμφάνισή του, αλλά και με την ικανότητά του να ανεβάζει την αυτοπεποίθησή της και να της δίνει σωστές συμβουλές. Η Σάντυ θα τον προσλάβει ως σύμβουλο και κάθε μέρα θα έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Πώς θα αντιδράσει σε αυτή την εξέλιξη ο Μανώλης;

Μπίλυ (Τόλης Παπαδημητρίου)

Ο Μπίλυ είναι σύζυγος της Ρόζας. Είναι 27 ετών και απόφοιτος Πληροφορικής από το πανεπιστήμιο στο Εδιμβούργο. Πήγε στο Λονδίνο να βρει δουλειά και εκεί γνώρισε τη Ρόζα. Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και παντρεύτηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Πλέον έχουν γυρίσει στην Ελλάδα και μένουν, προσωρινά, στο σπίτι του Μανώλη. Δεν ψάχνουν για σπίτι αφού προέχει η Ρόζα να πάρει το πτυχίο της και εκείνος να βρει επιτέλους έναν επενδυτή για να στηρίξει τα μεγαλεπίβολα σχέδιά του. Άλλωστε κάθε μέρα που περνά σκέφτεται κώδικες και την επομένη εφαρμογή που θα κάνει πάταγο στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο ότι, πρώτος εκείνος, είχε σκεφτεί μία φοβερή ιδέα που του την έκλεψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Η σχέση του με τον Μανώλη δεν είναι καθόλου καλή.

Τίνα (Νίκη Λάμη)

Η Τίνα μετακόμισε πρόσφατα στο Κερατσίνι. Στα 35 της χρόνια, είναι χωρισμένη και χωρίς παιδιά. Θα ήθελε πολύ να γίνει μητέρα αλλά δεν το παραδέχεται σε κανέναν. Σε όλους λέει ότι ήταν επιλογή της να μην κάνει παιδιά. Μένει μόνη της και βλέπει ελληνικές ταινίες. Πριν δούλευε ως πωλήτρια ρούχων και πιο παλιά ως πωλήτρια σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Δεν έχει δοκιμάσει να πουλήσει ψάρια αλλά με λίγη καλή θέληση και τη βοήθεια των αγοριών του απέναντι πάγκου, σίγουρα θα τα καταφέρει.

Ζωή (Ελευθερία Πάγκαλου)

Η Zωή είναι ένα κορίτσι 20 ετών από μία πολύ πλούσια οικογένεια. Θέλοντας να την «σπάσει» στους γονείς της αποφασίζει να πιάσει δουλειά στην Ψαραγορά χωρίς, όμως, να εγκαταλείψει τις σπουδές της στη Νομική. Λέει σε όλους ότι είναι ορφανή, φτωχή και ότι μεγάλωσε στην επαρχία. Είναι όμορφη και καπάτσα αλλά μυθομανής και θα καταφέρει να παραμυθιάσει τους πάντες με τα ψέματά της. Πολύ γρήγορα θα ερωτευτεί τον Κάρολο, ο οποίος μετά τον χωρισμό του με την Έρρικα αντιπαθεί τα πλούσια κορίτσια και η έτσι η Ζωή αναγκάζεται να συνεχίσει το μικρό της παραμύθι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164